BUas Congresstival

In mei 2022 viert de BUas de officiële opening van de prachtige campus én het 55-jarig jubileum van Breda University of Applied Sciences (BUas, voorheen NHTV). Dit doen ze samen met studenten, alumni, collega’s en heel graag ook met u.

U bent van harte uitgenodigd voor het Congresstival dat ze op donderdag 19 mei 2022 speciaal voor de werkveldrelaties organiseren. Het belooft een inspirerende en feestelijke happening te worden, in het hart van onze BUas community, rond het thema ‘Shaping a better world’.

Shaping a better world
Met de realisatie van de state-of-the-art campus zijn ze – in het klein – al begonnen met het mooier en groener maken van de wereld voor de studenten, alumni, collega’s en industry partners. Naast het officiële programma van de dag, bieden ze ook graag de mogelijkheid mee te doen met een (begeleide) campustour. Een leuke manier om de BUas community te ontdekken. Een community waarin we iedere dag – ver weg en dichtbij – kijken wat de toegevoegde waarde kan zijn in een continu veranderende wereld. Met de nieuwe strategie zijn ze op weg naar BUas+. Hoe kunnen ze samen vorm geven aan een betere wereld? Dat is waar ze tijdens het Congresstival samen met u naar willen kijken.

Programma
Het programma start om 10.00 uur. Keynote spreker in de ochtend is prof. dr. ir. J.T. (Hans) Mommaas, directeur van het Planbureau voor de Leefomgeving. Na zijn keynote kunt u een programma op maat samenstellen, waarbij u kunt kiezen uit diverse sprekers en onderwerpen.

Dit programma op maat onderbreken we voor een feestelijke lunch.

Om 14.30 uur is het podium voor Jouri Schoemaker. Jouri is Nederlands Kampioen Pitchen (2016) en oprichter van Pieter Pot, de eerste circulaire online supermarkt van Nederland. Napraten en bijpraten kan tijdens een informeel samenzijn. Op het netwerkplaza ontmoet u andere professionals uit het werkveld, onze studenten, docenten en onderzoekers.

Een overzicht van het programma en alle sprekers vindt u op de website van de BUas.

Registreren
Voor het Congresstival is een maximaal aantal plaatsen beschikbaar. Registratie is verplicht, waarna u kosteloos kunt deelnemen aan het programma, de lunch én de borrel. U kunt zich aanmelden via deze link. Komt u met meerdere collega’s? Vul dan per persoon het registratieformulier in. Registreren is mogelijk tot en met dinsdag 17 mei en zolang er plaatsen beschikbaar zijn.

 

Geef de eerste reactie