Wat betekent e-logistics voor uw bedrijf in 2020?

Een vraag die in de dynamiek van nu nauwelijks te beantwoorden is. Eén ding is wel duidelijk: de verdere groei en ontwikkeling van e-commerce heeft een gigantische impact op de afzetkanalen, de bedrijfsvoeringen en dus op de totale supply chain. Door de enorme omzetstijging van de online shopping markt zijn de pakketdiensten inmiddels de snelst groeiende vervoerders op het wegennet. Deze groei neemt in de toekomst exponentieel toe.

 

Wij nodigen u uit om op woensdag 14 mei deel te nemen aan een interactief seminar, waarbij we u een perspectief willen bieden op de lange termijn ontwikkeling in de e-commerce. Uw visie stellen wij zeer op prijs. Immers “Collaboration is the new competition and giving is the new taking” (Phil Kotler, USA).

 

Woensdag 14 mei, van 15.00 tot 19.00 uur, Van der Valk Hotel Eindhoven.

 

Tijdens het seminar gaan de logistieke experts van CBRE, Archicom en DPD, een vooraanstaande Nederlandse futuroloog en enkele topondernemers in op de relatie tussen logistiek, locatie, vastgoed en de betekenis van een specifieke regio. Dit seminar staat Brainport Eindhoven centraal, waar gewerkt wordt aan de innovaties in 2020. Wij gaan met U, de ondernemers, op zoek naar de manier waarop de logistiek en deze technologische regio elkaar kunnen versterken.

 

Het seminar geeft alle betrokkenen de gelegenheid mee te denken over de toekomstige ontwikkelingen van e-logistiek. De inleiding wordt verzorgd door dagvoorzitter professor Cor Molenaar. De verschillende perspectieven worden u voorgelegd door: Michaël van Ooijen (DPD), Tom Horstink (Archicom), Peter Savelberg (Directeur TristateCity ), Dries Castelein (CBRE).

 

Voor meer informatie: www.e-logistics2020.nl

Geef de eerste reactie