Export van innovatieve logistieke diensten: kansen en ervaringen

Op zoek naar kansen voor de export voor uw innovatieve logistieke diensten naar omliggende landen? Of wellicht naar verder liggende markten, zoals Oost-Europa, Azië, Amerika of Afrika? Vanuit de Topsector Logistiek is er specifieke kennis, ervaring en een netwerk beschikbaar om uw marktbewerking in het buitenland te faciliteren. Er zijn exportkansen voor elk bedrijf, van gevestigde partijen tot starters.

 

Graag nodigen we u namens de Topsector Logistiek en met ondersteuning van ABN Amro uit voor deze interactieve workshop op donderdag 18 februari van 9.30 tot 13 uur in het innovatiecentrum ABN Amro, Gustav Mahlerlaan 10 te Amsterdam.

 

Wat kunt u onder andere verwachten op de workshop?

  • Een dwarsdoorsnede van de ontwikkelingen in de export van innovatieve logistieke diensten, waarbij verschillende ondernemers hun export business case vanuit de praktijk in een pitch zullen toelichten.
  • Inzicht in het netwerk van Nederlandse contacten in het buitenland, en hoe u dit netwerk het beste kan benaderen om uw exportkansen te maximaliseren.
  • ABN Amro vertelt welke mogelijkheden zij zien voor de export van logistieke diensten en kennis.

We nodigen u ook graag uit om zelf in deze workshop in een korte pitch uw ideeën over de export van logistieke diensten toe te lichten.

Wij kijken er naar uit om samen met u de eerste stappen te ondernemen om tot een versterking van de export van logistieke diensten en services te komen. Meld u aan! U kunt hierbij ook aangeven of u een korte pitch willen geven. U krijgt ca. 2 weken van te voren de definitieve agenda toegestuurd.

Meer informatie: bel 024-3790222 of email Peter Colon (e-mail: peter.colon@bciglobal.com) of Kees Verweij (e-mail: kees.verweij@bciglobal.com). Alvast dank en hopelijk tot 18 februari!

Geef de eerste reactie