Global Challenges in Smart Logistics

Wilt u weten waar internationaal kansen liggen voor (gezamenlijke) ontwikkeling van innovatie en innovatieve concepten in de logistieke keten? Of wilt u in contact komen met de internationale koplopers en het Nederlandse veld? Registreer u dan nu voor het congres ‘Global Challenges in Smart Logistics; innovation driving supply chain control’.

 

Ontwikkelingen Smart Logistics

De Innovatie Attachés in Brazilië, de VS, Frankrijk, Duitsland, EU (Brussel), Israël, Turkije, Rusland, India, Japan, China, Singapore en Taiwan identificeren momenteel belangrijke ontwikkelingen en experts uit wetenschap en innovatief bedrijfsleven. Deze experts komen op 13 november naar Nederland om u inzicht te geven in hun vorderingen op het terrein van Smart Logistics.

 

Ondersteuning bedrijfsleven en kennisinstellingen

Het Innovatie Attaché Netwerk organiseert dit congres in samenwerking met Dinalog. Het IA-netwerk ondersteunt het innovatieve bedrijfsleven en kennisinstellingen bij hun internationale R&D of innovatieambities. Het netwerk legt voor u contacten en informeert over de laatste innovatieve ontwikkelingen.

 

Programma

Enno Osinga (Schiphol) is de dagvoorzitter. In een aantal parallelle sessies staan ontwikkelingen rond Synchromodaliteit, 4C en Service Logistics centraal. Tijdens het congres is er ruim tijd voor matchmaking en netwerken. Ook is er een speciale sessie over Horizon 2020. Horizon2020 is het nieuwe programma van de Europese Commissie voor stimulatie van Europees onderzoek en innovatie.

 

Check out the programme overview.

 

Deelname

Bent u geïnteresseerd en wilt u aan dit congres deelnemen, registreer u dan vóór 6 november 2013.

 

Click here to register.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over het congres neemt u dan contact op met:
Klantcontact & Gegevens
Tel: +31 88 602 90 00
E-mail: intake@agentschapnl.nlVoor inhoudelijke vragen kunt contact opnemen met:
Hans Bosch van het IA-Netwerk of met Liesbeth Staps van Dinalog.

 

Geef de eerste reactie