Discussieworkshop HR & Imago

Heeft u moeite met het vinden en vasthouden van jong talent? Vraagt u uzelf af hoe u talent herkent? En hoe gaat u eigenlijk om met uw oude, ‘grijze’ talenten? Uw Human Capital bepaalt de waarde van uw bedrijf, nu en in de toekomst.

 

Graag nodigen Dinalog, TLN en EVO u uit voor een inspirerende discussieworkshop over de uitdagingen waar de HR manager in de logistiek voor staat.
Locatie: Dinalog, Princehagelaan 13, 4813 DA, Breda
Datum: 14 maart 2014 van 13:45 uur -17:45 uur

 

De logistieke sector verandert en daagt u en uw medewerkers uit om telkens weer opnieuw grenzen te verleggen. Om uw bedrijfsprocessen te kunnen blijven optimaliseren is een goed werkend team daarom van cruciaal belang.
Als ondernemer doet u natuurlijk uw uiterste best om uw medewerkers de ruimte te bieden voor de ontwikkeling van hun talent. De discussieworkshop ‘HR & Imago’ kan u helpen verder richting te geven bij de invulling van uw HR-agenda. De volgende thema’s komen in de workshop aan bod:
– talent werving & ontwikkeling
– omgaan met generatieverschillen
– kennisbehoud en ontwikkeling
– zij-instroom

Naast deze onderwerpen zijn wij erg benieuwd naar wat u als ondernemer bezig houdt. In het programma is daarom ruimte om uw eigen Human Research-uitdagingen, kansen en mogelijke valkuilen te bespreken. Samen met de aanwezige experts wordt uw onderwerp uitgebreid behandeld.

 

De middag start met een inspirerende opening, onder leiding van Steven Gudde van Olympia Uitzendbureau en de Hogeschool Amsterdam.
Kortom: een inspirerende en feestelijke middag waar we u graag voor uitnodigen.

 

Programma
13:45 uur Ontvangst met koffie en thee
14:00 uur Opening en inleiding door Dinalog, TLN, EVO
14:15 uur Ontwikkelingen en uitdagingen in HR – Steven Gudde (Olympia Uitzendbureau)
14:45 uur Workshops
16:15 uur Plenaire discussie
16:45 uur Evaluatie en afsluitende netwerkborrel
17:45 uur Einde

 

Aanmelden:
Meld u voor 7 maart aan via onderstaand formulier of stuur een mail naar Nikie van Gils via gils@dinalog.nl. Deelname is gratis.

Geef de eerste reactie