In het Spoor van Ad van Goor

Graag nodigt Stichting in het Spoor van Ad van Goor je uit voor de derde lezing van de stichting “In het spoor van Ad van Goor”. Dit evenement vindt opnieuw plaats in Amersfoort, dit keer op donderdagmiddag 2 november 2023. Zij zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat onze keynote speaker dit jaar prof. dr. Jos van Hillegersberg is. Jos is de academische directeur van de Jheronimus Academy of Data Science (JADS) en dé expert in ons land op het gebied van data science en het toepassen van de nieuwste inzichten in het gebruik van Artificial Intelligence in de logistiek. Zij zijn zeer benieuwd naar de mogelijkheden én onmogelijkheden die Jos ziet in AI-toepassingen.

Natuurlijk komen ook bedrijfsvertegenwoordigers aan het woord en is er volop tijd voor vragen en discussie. Zoals je van hun gewend bent, is de lezing omlijst met muziek en een gezellige borrel, zodat er ruim de tijd is om bij te praten met andere bezoekers.

Net als voorgaande jaren is de toegang in principe gratis. Om de organisatie goed te kunnen plannen en ervoor te zorgen dat de aangemelde personen ook daadwerkelijk aanwezig zijn, vragen zij een bijdrage van €20. Indien gewenst is het mogelijk deze bijdrage na afloop terug te vragen.

Je kunt je inmiddels inschrijven via de volgende link:  In het spoor van Ad van Goor Tickets

De organisatie kijkt ernaar uit je te verwelkomen in Amersfoort voor een inspirerende middag vol nieuwe inzichten en waardevolle ontmoetingen.

Vriendelijke groet,

Hessel Visser, Mieke Damen, Cees van Elk, Sander de Leeuw en Annet van Goor

Stichting in het Spoor van Ad van Goor

Geef de eerste reactie