LogiQstar @ DINALOG

Hoe beïnvloedt cloud computing uw bedrijfsvoering en welke kansen biedt de technologie u als logistiek dienstverlener?

 

Mondiale freight forwarders staan voor grote uitdagingen: de markt verandert snel en tot 2017 is voor de sector een jaarlijkse groei voorspeld van 6,7%.[1] Met welke moderne technologieën kunnen freight forwarders die groei realiseren? En is er voldoende awareness om er gebruik van te maken? Samen met Microsoft Dynamics, Mbit-IT en Logistar organiseert Dinalog op vrijdag 29 mei een bijeenkomst over de mogelijkheden van cloud computing voor de logistieke dienstverlener.

 

Volgens Microsoft biedt cloud computing bedrijven on-demand toegang tot geconfigureerde software en services. Freight forwarders kunnen met de technologie op een slimme manier meer bereiken in minder tijd. Toch is de branche terughoudend om er volmondig ‘ja’ tegen te zeggen. Koudwatervrees?

 

Tijdens deze bijeenkomst komen de voors en tegens van cloud computing voor freight forwarders aan bod. Ook aandacht voor de standaard software en services in cloud computing en een overzicht van de historie en actuele ontwikkelingen in de technologie.

 

Programma

09:30 uur

Aankomst en ontvangst

 

10:00 – 10.30 uur

Cloud Computing overzicht en ontwikkeling by Microsoft

 

10:30 – 11:00 uur        

Cloud-integratie by Mbit-IT

 

11:00 – 12:00 uur       

Standaard software voor Logistieke Dienstverleners by LogiQstar

 

12.00 – 12.30 uur  

Lunch

 

Sprekers

  • Renaat Himpe – Microsoft
  • Maarten Pouwels – Mbit-IT
  • Tom Young – LogiQstar (Xolyd BV), Business Development
  • Nils Beyers – Cargoflow

 

Bijeenkomst over cloud computing bijwonen?

Meld u aan voor deze bijeenkomst met uw MyDinalog-account door te klikken op onderstaande aanmeldbutton. Geen MyDinalog-account? Maak hier een nieuw account aan.[1] ‘Global Freight Forwarding 2014’, rapport van Transport Intelligence.

Geef de eerste reactie