Logistiek Verenigd: “Sleutel tot succes: samenwerking optimaal”

 

Deze bijeenkomst staat geheel in het teken van de synergie tussen Maintenance en Service Logistiek. Met TOPprofessionals die hun kennis delen.

Programma (14:00-17.00 uur)

Onderhoud
Door: Peter Schokker, Maintenance Manager Koninklijke Vezet én Maintenance Manager van het Jaar 2016
Peter neemt je mee in het onderhoud en de productie bij dit bijzondere bedrijf, waar plannen lastig is. Want, de productie is tamelijk veranderlijk en beïnvloedbaar, door bijvoorbeeld het weer. Dit vereist een hoge mate van flexibiliteit. Hoe wordt hiermee omgegaan en welke rol speelt logistiek daarin? Hoe gaat de samenwerking onderling?

Logistiek
Door: Cees Slegt, Accountmanager Facta B.V.
Facta B.V. levert oplossingen in aandrijf- en pomptechniek voor de continuïteit van de processen binnen Vezet. Hoe de logistiek hieromtrent verloopt en alles op elkaar afgestemd wordt, deelt Cees graag met je!

Logistiek
Door: Iddo Schenk, Senior Accountmanager Industrie Technische Unie
Als toeleverancier van Koninklijke Vezet en zeer sterk in Service logistiek, is deze bijdrage erg interessant en leerzaam!

Samenwerken in de praktijk
Door: Danny Roerdink, Reliability Engineer Koninklijke Vezet
Danny neemt je mee in een intern verbetertraject waarbij Vezet in samenwerking met twee leveranciers (waaronder Facta) het wisselen en reviseren van de centrifuges steeds efficiënter heeft gemaakt.

U krijgt ook een geweldige rondleiding door dit indrukwekkende bedrijf!

Koninklijke Vezet is één van Nederlands grootste groenteverwerkende bedrijven en is marktleider op het gebied van vers gesneden groenten en fruit. Voor al deze producten gebruiken zij dagverse producten die dagelijks worden aangeleverd door zo’n 80 vrachtwagens. Wat verwerkt Vezet zoal in één week? Zo’n 175.000 zakjes ijsbergsla, 150.000 kilo prei en 100.000 kilo paprika en maar liefst 250.000 kilo wortelen. In totaal verwerken zij 1,5 miljoen kilo aan grondstoffen per week!

BELANGRIJK!
Voor deelname aan de rondleiding* hebben wij nodig je
– Schoenmaat
– Kledingmaat
Graag vermelden bij je aanmelding.

*Medewerkers van concurrenten zijn van harte welkom maar deelname aan de rondleiding is helaas niet mogelijk.

Geef de eerste reactie