MEET & MATCH NETWERKLUNCH Bedrijvendelegatie Beieren

Deze Meet & Match netwerklunch op de BIC biedt Brabantse bedrijven een uitstekende gelegenheid om nieuwe contacten en potentiële samenwerking met Duitse bedrijven te verkennen. De Duitse bezoekers zijn actief in de sectoren Logistiek, ICT-Software, Elektronica-Electrotechniek en EnergieMilieutechniek. De netwerklunch setting wordt zodanig naar deze sectoren ingericht, dat gesprekspartners elkaar gemakkelijk kunnen vinden.

De delegatie uit Beieren, onder leiding van het Beierse staatsministerie van Economische Zaken, Energie en Technologie, brengt een driedaags bezoek aan Nederland. De handelsreis vindt plaats in het kader van versterking van de samenwerking en handelsbetrekkingen tussen Nederland en Beieren. De BOM organiseert en begeleidt op 13 november het bezoek aan de Brainport Industries Campus in Eindhoven en aan het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor van Rhenus Logistics in Tilburg.

De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij BOM en Brainport Industries Campus organiseren deze netwerklunch. Aanmelden vóór 12 november door een email te sturen naar Mark Koppers.

Geef de eerste reactie