NAL event 2024

NAL event 2024

Woensdag 17 april 2024
12:00 – 17:30 uur
Mariënhof Amersfoort

Nederland is één van de koplopers als het gaat om elektrisch vervoer en laadpunten. Toch zijn er veel uitdagingen: forse investeringen, beperkte netcapaciteit en onzeker overheidsbeleid. Partijen binnen de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) werken samen aan oplossingen.

Kom op woensdag 17 april naar Amersfoort om je netwerk te treffen, kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en de nieuwste ontwikkelingen te horen.
Sluit aan en laad je op!

Programma

Hoe is de NAL gegroeid sinds de start in 2019? Welke knelpunten zijn opgelost en welke uitdagingen komen er nog aan? Waar heeft de gebruiker behoefte aan? Welke verdienmodellen zijn voor marktpartijen interessant? Deze en andere onderwerpen komen aan bod, waarbij de focus ligt op de markt en de gebruiker.

Tijdens interactieve ‘oplaadsessies’ gaan we in gesprek over prijstransparantie, netcongestie, slim laden en logistieke laadinfrastructuur. Uiteraard is er tijdens de lunch en de borrel ruimte om te netwerken.

Momenteel werken wij nog aan de invulling van het programma. Meld je alvast aan en ontvang direct een bericht zodra het uitgebreide programma en de inschrijving voor de oplaadsessies beschikbaar zijn.

Voor wie

NAL-regio’s, gemeenten, overheden, kennisinstellingen, marktpartijen, energiebeheerders en brancheverenigingen zijn van harte welkom.

Georganiseerd door: NAL organisatie
secretariaat-nal@rvo.nl

Geef de eerste reactie