Nationale Conferentie Duurzame Mobiliteit

Duurzame Mobiliteit draait dit jaar om zakelijke mobiliteit – zakelijk naar zero!

De plenaire sprekers Marije Klomp (Programmadirecteur Duurzaamheid, Radboud Universiteit), Maarten van Beek (HR Director, ING Benelux), Nancy Kabalt (Voorzitter, Formule E-Team) en Marleen Nelemans (Sustainability Manager, DHL Parcel Benelux) nemen je mee achter de schermen van hun aanpak.

Het deelsessieprogramma kent vijf pijlers: de werkgeversaanpak, elektrisch vervoer, logistiek, duurzame energiedragers, Europa en innovatie. Meer dan 70 professionals uit het brede mobiliteitsveld staan klaar om tijdens de ruim 50 sessies hun kennis en ervaringen te delen. In interactieve workshops, debatten, demonstraties en presentaties zoomen we in op de werkgeversaanpak, elektrisch vervoer, logistiek, duurzame energiedragers, Europa en innovatie. In de app-zaal en rondom de Rijtuigenloods kun je slimme oplossingen en moderne zero-emissie voertuigen bekijken en uitproberen. En natuurlijk is er ook ruimte genoeg om jouw netwerk een boost te geven.

Ook Topsector Logistiek organiseert een sessie tijdens deze conferentie van 16:15 tot 17:00 uur

Zero-Emissie Binnenvaart

Afbeelding bij sessie Zero-Emissie Binnenvaart

Spreker(s)

Khalid Tachi (Expertise- en Innovatiecentrum Binnenvaart)

Omschrijving

Van alle modaliteiten is transitie naar zero-emissie voor de binnenvaart misschien wel de meest uitdagende. Binnenvaartschepen gaan vaak decennia mee, groene businesscases zijn lastig rond te krijgen en de sector bestaat uit veel verschillende spelers. Wat zijn de grootste uitdagingen voor de binnenvaart? En welke kansen worden er gezien voor een duurzame toekomst van de Binnenvaart?

Wat levert de sessie op

Inzicht in de kansen en uitdagingen van de transitie naar duurzame binnenvaart

Let op: Aanmelden is verplicht en het aantal deelnemers is beperkt!

Geef de eerste reactie