Nationale Distributiedag 2016

Dynamiek in logistiek; Nederlandse logistiek in een veranderd internationaal speelveld

Onder de titel ‘Dynamiek in logistiek; Nederlandse logistiek in een veranderd internationaal speelveld’ organiseert NDL/HIDC op donderdag 13 oktober in LOFT in Tilburg de 29e Nationale Distributiedag.

Tijdens de Nationale Distributiedag (NDD) 2016 staat het internationale speelveld centraal. De wereld verandert, goederenstromen veranderen en ook de markten in Azië en de Verenigde Staten veranderen. Wat betekent dit voor Logistiek Nederland? De Nationale Distributiedag is de perfecte gelegenheid onze leden en de rest van het logistieke netwerk bij te praten over alle ontwikkelingen. Met een gevarieerd en inspirerend programma en sprekers als Rob de Wijk, directeur The Hague Centre for Strategic Studies, Albert Veenstra, Wetenschappelijk Directeur van DINALOG en Lars Breedveld, Director European Operations bij Samsung brengen we al deze facetten onder de aandacht.

De NDD 2016 vindt plaats in de logistieke topregio Midden-Brabant. Voorafgaand aan het middagprogramma biedt Logistiek Midden-Brabant u naast een kijkje in de keuken bij bedrijven uit de regio een interessante kennissessie over e-commerce.

Meer informatie en aanmelden: www.ndd-congres.nl

Geef de eerste reactie