Netherlands OML Conference

De Nederlandse Operations Management en Logistiek Conferentie 2022 is een tweedaagse Conferentie over Operations Management en Logistiek die gezamenlijk wordt georganiseerd door de Onderzoekschool Beta, de Onderzoekschool TRAIL en het onderzoeksinstituut ERIM, en wordt gesponsord door TKI Dinalog.

Deze tweejaarlijkse conferentie wordt georganiseerd met als doel de academische OML-gemeenschap in Nederland en Vlaanderen te stimuleren en staat open voor iedereen die geïnteresseerd is.

Naast een interessant programma met onder meer drie plenaire lezingen door vooraanstaande sprekers, 9 parallelsessies met verschillende thema’s en het brede spectrum van onderzoek en methodologieën op het gebied van OML, en een paneldiscussie over de toekomst van academisch publiceren, is deze conferentie de perfecte plek voor netwerkmogelijkheden. Tussen de presentaties door laat het programma voldoende tijd over om de andere deelnemers te leren kennen en ideeën en gedachten uit te wisselen.

Het congres vindt plaats in Conference Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg, dat goed bereikbaar is met de auto en met het openbaar vervoer (zie routebeschrijving).

Geef de eerste reactie