Save the date: 22 april – Topsector Logistiek Congres ‘BIG DATA, SMALL WORLD’

Op 22 april 2016 organiseert de Topsector Logistiek het jaarlijkse congres ‘Big Data, Small World’ in de Amsterdam Arena. Het congres wordt georganiseerd door Connekt, TKI Dinalog, TNO en NWO. Dit jaar is het thema big data voor de logistiek in Nederland.

Het gebruiken en combineren van data wordt steeds belangrijker voor bedrijven. Ook in de logistiek. Het slim koppelen van data maakt de mogelijkheden eindeloos. Denk aan het voorspellen van de vraag naar pakketdiensten, het opsporen van bottlenecks in de logistieke keten, het verbeteren van de ‘last mile’ en ‘crowd base’ ophalen en afleveren van pakketjes. Maar welke kansen en uitdagingen zijn er? Dat komt tijdens dit congres aan bod!

Het congres biedt inspirerende sprekers zoals Sander Duivestein en Erik van Heck en interactieve parallelsessies voor iedereen die interesse heeft in of betrokken is bij de logistiek. Ook kunt u op het Experienceplein actief kennis maken met innovaties en games. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Uiteraard is er tijdens het congres ook gelegenheid tot netwerken.

 

Geef de eerste reactie