Service Leadership Summit 2020

Het SLF heeft de jaarlijkse Summit een nieuwe naam gegeven én qua opzet aangepast aan de huidige situatie. De 24e editie blijft een dag in het teken van innovaties en ontwikkelingen op het vakgebied met een gevarieerd programma, maar zal dit jaar een online event zijn.


De traditionele verbruikseconomie staat al geruime tijd onder druk. We zien steeds vaker dat bezit plaats maakt voor gebruik. Product as a Service (PaaS) wint aan terrein. Enerzijds door dreigende schaarste en duurzaamheidsdoelen, anderzijds vanwege het economisch voordeel. Maar hoe creëer je een werkende PaaS-keten en hoe hou je het bestuurbaar? Daar hebben wij een antwoord op met PaaS, PaS, Psss …

Datum:  19 november 2019
Tijdstip: 13.00 – 17.00
Thema:  PaaS, PaS of Psss… Hoe serviceketens waarde toevoegen
Locatie:  Alleen online te volgen, opname vindt plaats in het Pompgebouw, Rotterdam

Programma Service Leadership Summit 2020

De Service Leadership Summit, powered by SLF wordt gehost door meester-interviewer Frénk van der Linden. Frénk kan als geen ander zijn gasten uitdagen en door slimme vragen de vinger op de juiste plek te leggen.

Bekijk het uitgebreide programma en de sprekers hier.

Tijdens de Service Leadership Summit kunt u presentaties en gesprekken bijwonen met leiders afkomstig van ECT, Philips Healthcare, Lely, RET, NS, Signify, Ampelmann, Conas, DHL, KPN, Drake & Farrell, Districon, UT Twente, Radboud Universiteit. Momenteel wordt het volledige programma in elkaar gezet.

Geef de eerste reactie