SLH-Workshop: in een uur een Internet of Things-oplossing

It’s Official: The Internet of Things Takes Over Big Data As The Most Hyped Technology´, kopt Forbes op 18 augustus 2014 naar aanleiding van een artikel van Gartner. Is Internet of Things (IoT) inderdaad een hype? Of is het een technologische stroming die aan het begin van haar ontwikkeling staat en revolutionaire bijdragen gaat leveren aan het leven van ons allemaal?

U kent wellicht het voorbeeld van de slimme vuilnisbak die een bericht stuurt als hij vol is zodat de ophaaldienst rijdt wanneer het nodig is. Dit bespaart kosten en zorgt voor een schonere stad. Maar wat is er nog meer mogelijk?

Wat betekent het voor u?

Voor iedereen die wil weten wat IoT kan betekenen voor de eigen organisatie of maatschappij (van directie, management tot operationele mensen). Kom op 4 februari naar de workshop van de IoT Academy en ontdek wat u zélf met Internet of Things kunt realiseren.

Programma (circa 1 uur 15 minuten) 

  • Introductie Internet of Things
  • Bouw zelf een IoT-oplossing
  • Discussie: wat betekent IoT voor mijn klanten en organisatie

 Meer infomatie over de IoT Academy leest u hier.

Over de SLH-workshop

Tijdens de SLH-workshops gaan we actief bezig met oplossingen voor de logistieke en circulaire wereld. Handig als u aan de slag wil met concrete projecten.

Geef de eerste reactie