Slim en Schoon door de stad

Bent u toeleverancier of ondernemer in de regio Amsterdam en op zoek naar slimme, nieuwe en schone toepassingen op gebied van transport en logistiek? Kom dan op woensdag 21 oktober naar de bijeenkomst ‘Slim en Schoon door de Stad’ en ontmoet de ‘koplopers’.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een rondleiding bij de koplopers Transmission/Cargohopper en Deudekom. Daarnaast bestaat het programma uit (duo) pitches van bedrijven die al slimmer en schoner zijn gaan ondernemen. U wordt geïnformeerd over nieuwe slimme en schone logistieke concepten die ook voor u interessant kunnen zijn.

Tot slot is er ruim gelegenheid om te netwerken en in contact te komen met toeleveranciers en gebruikers en wordt afgesloten met een lunch.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers uit Amsterdam en voor ondernemers waarvan een groot deel van de bedrijfsactiviteiten op de stad Amsterdam georiënteerd zijn.

Wat kan de ondernemer verwachten?

. Inspiratie en nieuwe kennis over slim en schoon vervoer.
. Nieuw netwerk en partners.
. Bedrijfsbezoek bij koplopers.

Programma

08.30 – Inloop
09.00 – Presentatie en rondleiding Cargohopper en Deudekom
10.30 – Aanbestedingsbeleid gemeente Amsterdam
Samenwerking bedrijven Deudekom, Apollo verhuizingen en Aad de Wit verhuizingen
11.00 – Wat komt er allemaal kijken bij de aanschaf van een elektrisch voertuig
11.30 – Rondje door de Slimme Schone Amsterdamse stad, wie vervoert wat en waar
12.00 – Lunch en netwerken

Gratis aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Log in met uw Dinalog Amsterdam-account door te drukken op onderstaande aanmeldbutton. Geen account? Maak eenvoudig een nieuw account aan.

Geef de eerste reactie