Summit Ketenregie “De stap naar next level ketensamenwerking”

Ketensamenwerking is de key factor voor de logistieke sector om actief een bijdrage te leveren aan een betere, duurzame samenleving. Logisch dus dat het thema een hoge plek heeft op de strategische agenda van veel verladers en logistiek dienstverleners.

Toch valt het niet mee om samen met andere ketenpartners tot concrete oplossingen te komen. Veel goed bedoelde pilots verzanden in discussies over de aanpak en de verdeling van lusten en lasten. Deze derde editie van de Summit Ketenregie zet de klokken weer gelijk met als doel om samen inspiratie op te doen en de stap te maken naar de next level in ketensamenwerking.

Samen kunnen we er voor zorgen, dat ketensamenwerking meer is dan alleen een terugkerend agendapunt – intern en extern. Vragen die aan de orde komen:

  • Is er voldoende urgentie om samen aan de slag te gaan met logistieke innovaties ten behoeve van de supply chain?
  • Hoe zorgen we voor meer transparantie in de keten?
  • Hoe ver laten we supply chain partners om ons heen toe in ons eigen proces?
  • Wat kunnen we doen om te komen tot duurzame supply chains?
  • Op welke manier kunnen de effectiviteit van de keten en de bezettingsgraad van de beschikbare vervoerscapaciteit vergroten?

Schuif 6 december samen met andere supply chain professionals aan rond discussietafels in de inspirerende ruimte van Shelter B526/B527; daar waar ooit F-16 vliegtuigen klaar werden gemaakt voor uitdagende missies. De vliegtuigen zijn weg, maar de uitdaging om voorbereid te zijn op doeltreffende acties is gebleven.

Bekijk hieronder de aftermovie Summit Ketenregie 2017

Geef de eerste reactie