Transport & Logistics Rotterdam

Op 11, 12 en 13 november in Ahoy Rotterdam komen alle transport en logistics professionals samen op Nederlands grootste en meest internationale event voor de logistieke sector. De ideale gelegenheid om transport en logistics professionals in een persoonlijke en informele sfeer te ontmoeten, te informeren en naamsbekendheid te creëren.

 

In het logistieke hart van de markt, Rotterdam, komen alle vervoersstromen samen en vindt transport een weg via verschillende vervoersmodaliteiten naar internationale wateren, maar ook naar het achterland. Het vervoer van a naar b, de op- en overslag, het intern transport en IT software is waar Transport & Logistics zich gedurende drie dagen op richt.

 

Door de samenwerking met Intermodal Europe ontstaat het grootste internationale event voor de logistieke sector in Nederland. Bezoekers krijgen hier een complete update van de markt wereldwijd. Bovendien versterkt de samenwerking het aantal internationale bezoekers tot, naar schatting, 50% van het totale bezoekersaantal.

 

Kennis speelt een belangrijke rol gedurende het event. Zo kunnen bezoekers grensoverschrijdende inspiratie opdoen bij diverse seminars, trainingen, bedrijfsbezoeken, natuurlijk bij de 250 deelnemers en daarnaast hun netwerk uitbreiden.

 

Programma

Het evenement vindt plaats van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 oktober a.s. Op woensdag 12 oktober zal Tom Steffens, projectleider bij Dinalog, de sessie “Een silicon valley voor internetlogistiek in Nederland?” op zich nemen (12:00 – 12:45u, seminars ruimte 2).

 

Klik hier om het volledige programma te bekijken.

 

Aanmelden

Klik hier om u aan te melden voor dit evenement.

 

 

Geef de eerste reactie