Vervoerslogistieke werkdagen

Op donderdag 27 en vrijdag 28 november 2014 vinden – voor de 21e maal – de Vervoerslogistieke werkdagen(VLW) plaats, dit maal in Breda. De VLW is een begrip in logistiek onderzoeksland, met een geheel eigen karakter. Het is naast een platform voor kennisdeling ook een ontmoetingsplaats voor onderzoekers, ondernemers en overheid op het gebied van logistiek.

 

Op de VLW krijgen de deelnemers van elkaar actuele resultaten uit het hele onderzoeksveld te horen, en wordt er naar aanleiding daarvan gediscussieerd over de mogelijkheden, behoeften en knelpunten van goederenoverslag, -vervoer en -distributie.

 

Thema’s die dit jaar aan bod zullen komen zijn onder meer: Big data, Zorglogistiek, Green Deal/stedelijke distributie, Trade Compliance, Ketenaansprakelijkheid, Nanostores. De eerste dag wordt afgesloten met een exclusief diner en heeft altijd een verrassing in petto. Dag twee wordt afgesloten met een bedrijfsbezoek. Alle ingediende papers en discussiebijdragen worden professioneel uitgegeven en uitgereikt tijdens de congresdagen. De auteursrechten blijven overigens bij de auteurs.

 

Meer informatie & aanmelden

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Huijbregts huijbregts@dinalog.nl of Sophie Zijpzijp@dinalog.nl.

 

Geef de eerste reactie