Workshop succesvol data ontsluiten en integreren

Uw IT landschap wordt steeds complexer: nieuwe databronnen, verschillende devices, mobile apps, veranderingen in het gebruik van IT, cloud service providers, … Nieuwe IT toepassingen bieden kansen, maar zorgen ook voor de nodige dilemma’s.

 

Enerzijds biedt dit kansen om uw klanten en partners te ontzorgen met self service portals, om real-time data uit devices te gebruiken om uw besturing te verbeteren of uw medewerkers te mobiliseren met apps voor smartphones en tablets. Anderzijds zorgt het voor dilemma’s en vragen: Hoe beweeg ik gecontroleerd en veilig naar de cloud? Hoe houd ik mijn IT landschap beheersbaar en schaalbaar?

 

Hoe borg ik de kwaliteit van data en integratie met back-office systemen?

Op 20 november presenteert CAPE Groep bij Dinalog New Business Hub  verschillende case studies, best practices en demonstreert het de succesvolle toepassing van integratie technologie binnen het logistieke domein.

 

Tijdens deze workshop krijgt u een praktisch werkboek waarmee u zelf de toepassing voor uw organisatie, afdeling of project kunt invullen en is er volop ruimte voor vragen en interactie.

 

Gastspreker

Sebastian Piest, CAPE Groep.

 

Programma

13:30 – Inloop / koffie & thee

14:00 – Case studies & best practices voor logistieke integratie

14:30 – Workshop succesvol data ontsluiting & -integratie

15:45 – Wrap-up workshop

16:00 – Netwerkborrel

17:00 – Afsluiting

 

Aanmelden

U kunt u aanmelden voor deze sessie met uw MyDinalog-account door te drukken op de aanmeld-button onderaan deze pagina. Geen MyDinalog-account? Maak een nieuw account aan.

 

Geef de eerste reactie