Supply Chain Finance

Best Practices boek Logistics & Fintech

Het Logistics & Fintech programma wordt uitgevoerd door Dinalog in samenwerking met onder andere Holland FinTech. Het programma beoogt het uitwisselen van kennis over kansen voor logistiek en fintech te bevorderen, interesse in het thema te bevorderen en samenwerking te creëren tussen fintech en de hele logistieke keten.

Het Logistics & Fintech programma presenteert bestaande voorbeelden van fintech oplossingen in de logistieke sector; best practices. Het doel is concrete voorbeelden van succesvolle samenwerkingen tussen fintech en logistieke bedrijven te geven. Op deze manier kunnen logistieke partijen zien dat fintech nu al voordelen voor hun bedrijfsvoering kan opleveren. Daarnaast willen we fintech bedrijven laten zien dat de logistieke sector een interessante markt is, waar hun oplossingen relevant zijn voor vele partijen.

Dit best practices boek kwam tot stand door de samenwerking tussen Holland FinTech en Dinalog. In het ecosysteem van Holland Fintech vonden we relevante voorbeelden van fintech bedrijven die hebben gewerkt voor logistieke partijen waar hun oplossing werd ingebed. Dinalog contacteerde deze partijen om de vraag en impact op het bedrijfsproces en de ervaring van dit bedrijf te duiden. In de best practices komen zowel het perspectief van de logistieke klant als de fintech oplossing aan bod.

Laat u inspireren door wat al gebeurt op het snijvlak van logistiek en fintech en herken de kansen van fintech voor uw sector!

 

Geef de eerste reactie