E-commerce

Loavies, Topvitamins en AH zijn de drie finalisten van het event Logistieke Webshop van het Jaar 2015

De drie finalisten van de verkiezing van de Logistieke Webshop van het Jaar 2015 zijn bekend. Loavies.comTopvitamins.nl en Ah.nl kunnen op 15 september in het Evoluon te Eindhoven de award voor de beste logistieke voor online verkoop in de wacht slepen. Hun presentatie tijdens het event is nu bepalend. De jury kiest mede op basis hiervan de uiteindelijke winnaar.

 

De uitreiking van de award voor de beste logistieke webshop gebeurt tijdens een event met een uitgebreid inhoudelijk programma. Zo zijn er keynote presentaties van GFK en Guido Thys, presentaties met diverse case studies, een informatiemarkt en een ruime mogelijkheid om te netwerken. Deelname aan het event is gratis voor retailers, e-tailers en vLm-leden. Voor alle andere deelnemers zijn de kosten voor toegang €100 exclusief btw. Meer informatie en aanmelden kan via www.logistiekewebshopvanhetjaar.nl.

De verkiezing is in 2011 in het leven geroepen om webshops te belonen die hun logistieke proces op een vooruitstrevende manier hebben georganiseerd. De award wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Winnaar in 2014 was Vente-Exclusive. In 2013 was Futurumshop de winnaar, in 2012 is de award toegekend aan Nespresso.

De award “Logistieke Webshop van het Jaar” is een initiatief van Webshop Keurmerk, Delivery Match, Clear Focus Group en Events Development.

Geef de eerste reactie