E-commerce

Negende plaats voor Transsmart in Deloitte Technology Fast50

Transsmart, bedenker van de gelijknamige intelligente cloud based transportboekingssysteem voor webshops, ERP en WMS systemen, heeft de negende plaats bereikt in de Deloitte Technology Fast 50. Op vrijdag 31 oktober 2014 werd de uiteindelijke ranking bekend gemaakt in De Fabrique in Maarssen. Transsmart is in 2010 bij Dinalog gestart als eerste bewoner.

Het is voor de eerste maal dat Transsmart een plek in de Deloitte Technology Fast50 heeft bereikt. Directie en medewerkers van Transsmart zijn erg trots op en blij met de vermelding in de Deloitte Technology Fast50. Roger van Son, Algemeen Directeur:” Deze prachtige negende plaats hebben we zeker ook aan onze klanten te danken. Samen met hen hebben wij deze stormachtige en innovatieve groei mogen doormaken van Start up bij Dinalog tot een stevig en gezond bedrijf nu. Maar we zijn nog niet klaar. Ook voor de komende jaren verwachten wij een forse groei van het aantal zendingen door het Transsmart systeem.“

Gat in de markt

Transsmart automatiseert en optimaliseert het logistieke proces tussen leveranciers, magazijnen en klanten sinds 2008. Door de koppeling van ERP-, warehouse management- en webshop-systemen kunnen partijen gemakkelijk informatie uitwisselen tijdens het gehele transportproces. De techniek, die Transsmart biedt, is een gat in de markt in het MKB- en MKB-plus segment. Ook zien steeds meer multinationals de meerwaarde van de Transsmart dienstverlening. De procesverbetering, die Transsmart voor klanten realiseert, betekent een besparing van zowel tijd als kosten. Ook is er sprake van grotere transparantie voor zowel de verzendende als de ontvangende partij binnen het gehele logistieke proces.

Koppelingen met 180 vervoerders

Transsmart heeft inmiddels vanuit ongeveer 50 verschillende bronsystemen koppelingen beschikbaar met meer dan 180 vervoerders. Met innovatieve transportboeking software heeft Transsmart klanten in Nederland, België, Duitsland en binnenkort zal ook de eerste klant in de VS live gaan. Transsmart heeft inmiddels meer dan 600 MKB klanten die dagelijks vele tienduizenden zendingen boeken en laten afleveren in meer dan 200 landen. De Tilburgse cloud-oplossing kan naadloos geïntegreerd worden met nagenoeg elke webshop, ERP- of warehouse management systeem.

Over Deloitte Technology Fast50

De Deloitte Technology Fast50 is de jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Dit event is dit jaar voor de 15e keer in Nederland georganiseerd. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2009 – 2013). De deelnemers aan de Deloitte Technology Fast50 hebben de kans om opgenomen te worden in de ranking van 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Daarnaast maken zij ook kans om een plek te bemachtigen in de EMEA Fast500; dit betreft de 500 snelste Tech groeiers van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Geef de eerste reactie