Duurzaamheid

Programma bekend Topsector Logistiek Congres

Op 9, 10 en 11 september, maar liefst drie dagen op rij, kunt u zich laten informeren en inspireren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de logistiek. Iedere dag staat in het teken van een ander thema: datagedreven logistiek, duurzame logistiek en ketenregie. De verschillende sessies worden binnenkort bekendgemaakt zodat u zelf kunt kiezen aan welke sessies u wilt gaan deelnemen.

Iedere dag een ander thema
Iedere dag staat één van de thema’s uit de nieuwe actieagenda 2020-2023 van de Topsector Logistiek centraal tijdens de dagelijkse talkshow en sessies:

  • 9 september: Datagedreven logistiek
  • 10 september: Duurzame logistiek
  • 11 september: Ketenregie

Het Topsector Logistiek Congres speelt op deze thema’s in met een uitgebreid inhoudelijk programma, waarin innovaties en praktijkverhalen uit het bedrijfsleven een belangrijke rol spelen.

Bekijk onderstaande animaties van TKI Dinalog voor meer informatie over de congresthema’s: datagedreven logistiek, duurzame logistiek en ketenregie. TKI Dinalog is het logistieke Topconsortium voor Kennis en Innovatie waarin bedrijven, kennisinstellingen en overheid samenwerken aan het innovatieprogramma van de Topsector Logistiek.

Animatie Datagedereven Logistiek

Animatie Duurzaamheid

Animatie Ketenregie

Iedere dag start met liveshow
Elke dag start met een liveshow onder leiding van dagvoorzitter Joost Hoebink. Hierna kunt u uit negen verschillende sessies kiezen in 3 rondes om 11:00 13:00 en 14:15 uur over het centrale thema waar u zich kosteloos voor kunt inschrijven. Tussen de online sessies door heeft u de mogelijkheid om verder te praten met collega’s uit het werkveld in onze online netwerkomgeving.

Klik hier om je aan te melden.

Geef de eerste reactie