Duurzaamheid

Programma bekend Topsector Logistiek Stage tijdens Multimodaal Transport Expo 2023

Actief in de logistieke of verladende sector en benieuwd naar de mogelijkheden van de verschillende modaliteiten? Kom naar Multimodaal Transport Expo 2023 op 16 maart 2023 in Breda.

Klik hier om je aan te melden.

Topsector Logistiek en TKI Dinalog zijn kennispartner van het event en hebben meegedacht in de programmering. Vanuit deze rol hebben wij waardevolle invulling gegeven aan het programma voor de transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt.

Topsector Logistiek Stage
Topsector Logistiek presenteert samen met TKI Dinalog tijdens de Multimodaal Transport Expo een geheel eigen programma. Diverse onderwerpen worden besproken zoals, autonoom varen, duurzaamheid en zero-emissie corridors. Tevens komen en mooie voorbeelden aanbod uit het Joint Corridors Off-Road programma. Verwacht niet alleen presentaties. Als bezoeker wordt u ook geholpen tijdens diverse workshops. We sluiten af het programma af met een interactieve game.

Elkaar ontmoeten, netwerken en het delen van kennis staat centraal. Bezoek daarnaast onze stand (standnummer 4.403 tegenover het Cateringterras 1).

Multimodaal Transport Expo is dé plek waar transport- en logistieke bedrijven uit de Nederlandse en Vlaamse markt de kans krijgen om zichzelf te presenteren. Gemiddeld komen er jaarlijks zo’n 3.000 bezoekers op het event. Deelname aan dit evenement is kosteloos. Het biedt de gelegenheid verladers, vervoerders, expediteurs en andere stakeholders uit de multimodale supply chain elkaar te ontmoeten.

Klik hier voor het volledige programma en meld u aan.

Over Joint Corridors Off-Road
Het Joint Corridors Off-Road programma wordt ondersteund door de Topsector Logistiek. Het programma helpt verladers en vervoerders om meer gebruik te maken van binnenvaart, rail en short sea. Gezamenlijk met de bedrijven maken wij multimodale transportcorridors naast de weg mogelijk in elke regio van Nederland.

Geef de eerste reactie