Samen slim aanpakken door leerplek plankgasvrij

Als betrokken professionals bij de verduurzaming van een wijk sta je voor nieuwe uitdagingen, met veel verschillende partners. Hoe zorg je ervoor dat je dit als uitvoerende partners samen steeds slimmer aanpakt? Kan je leren van ervaringen van anderen uit de praktijk, die ook jou helpen om te versnellen? Het begint met samen knelpunten te herkennen en delen. Speciaal hiervoor heeft Mensen Maken de Transitie ‘Plankgasvrij’ ontwikkeld.

Wat is ‘ Plankgasvrij’?
Plankgasvrij is ontwikkeld als een plek om samen met iedereen die betrokken is bij de uitvoering te leren. Jouw project of wijk staat in de online omgeving centraal. In een twee uur durende, interactieve werkvorm, brengen jullie gezamenlijk knelpunten en oplossingen in kaart. Een facilitator zorgt ervoor dat jullie moeiteloos de sessie doorlopen. En het mooie is, alle kennis hebben jullie als ervaringsdeskundigen zelf! Met ‘Plankgasvrij’ gaan jullie goed voorbereid en met nieuwe inzichten aan de slag in de wijk.

Wat moet je verder weten?
– Samen met je uitvoerende team, met een max van 10 deelnemers
– Duurt ongeveer 3 uur, onder begeleiding
– Toepasbaar is verschillende projectfases, van opstart tot evaluatie
– We plannen samen, online of op jouw locatie
– Plankgasvrij is gratis!

“RESULTAAT: SAMENWERKEN, LEREN EN INNOVEREN KRIJGT VORM”

Ook op nationale schaal
Door het werken met ‘Plankgasvrij’ draag je ook bij aan continue verbetering van de uitvoering op nationale schaal. Dat werkt als volgt; de geïnventariseerde knelpunten van alle teams worden verzameld. Taaie vraagstukken die we vaak terug zien komen, worden binnen breed verband uitgezet om tot oplossingen te komen. Waarmee we samen werken aan een betere, efficiëntere en snellere uitvoering.

Mogelijk gemaakt door:
Plankgasvrij’ is ontwikkeld door Techniek Nederland, Bouwend Nederland, Netbeheer Nederland, TKI Urban Energy en Dinalog. Gerealiseerd door Berenschot en Invocate en nu beschikbaar bij Mensen Maken de Transitie.

Ja! Ik wil ook plankgasvrij
Wil je een datum plannen of toch nog iets meer informatie? Neem contact op!

 

“‘PLANKGASVRIJ’ IS EEN MOOIE BASIS OM ECHT SAMEN DE WIJK IN TE STAPPEN”

Geef de eerste reactie