Cross Chain Collaboration Center (4C)

Dinalog on Tour: events, sessies en seminars bij u of bij Dinalog

In 2010 is een start gemaakt met wekelijkse ontbijtsessies bij Dinalog. In 2011 is het programma uitgebreid met sessies en bedrijfsspecials overal in het land, georganiseerd met branche-organisaties, partners in de sector, kennisinstellingen en de Dinalog Kennis Distrubutie Centra. Gemiddeld schuiven er 30 mensen aan voor een sessie.

Tijdens de sessie bespreekt een expert een actueel onderwerp voor de innovatie van logistiek: professoren met specifieke vakkennis, ondernemers die hun ervaringen delen of een douanebeambte. In twee uur krijgen gasten tips, trucs en tools om processen op de werkvloer te verbeteren. Bij bedrijfsspecials ligt de nadruk op een project of innovatievraag van het bedrijf en wordt er ook een rondleiding verzorgd door het bedrijf.

 

Organiseer een Dinalog on Tour event in uw bedrijf

 

Bent u bezig met innovatie in uw bedrijf en wilt u dat laten zien en bediscussiëren? Of wilt u een sessie over een bepaald onderwerp (zoals de thema’s van Dinalog)? Zoekt u samenwerking met andere bedrijven en wilt u dat in een sessie aan de orde stellen? Neem dan contact op met Dinalog. In overleg met u maken we een programma op maat en nodigen we samen gasten/ de doelgroep uit.

 

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende sessies van Dinalog on Tour. Op Logistiek.nl en Dinalog Facebook vindt u informatie over sessies van de afgelopen periode.

 

 

Geef de eerste reactie