Human Capital

Speeddating met jong talent

Tijdens het jaarlijkse Industria congres op 13 december in Eindhoven kan het bedrijfsleven kennismaken met talentvolle masterstudenten van Industrial Engineering aan de TU/E. De studenten zijn op zoek naar interessante bedrijven waar zij een afstudeerproject kunnen uitvoeren of de eerste stappen van hun loopbaan kunnen zetten.

TKI Dinalog zal dit jaar het Industria congres ondersteunen. Zo zal wetenschappelijk directeur Albert Veenstra een Keynote speech houden en kunnen deelnemers TKI Dinalog workshops volgen op het gebied van samenwerking in de logistieke keten.

Het congres biedt nog ruimte voor bedrijven die graag in contact komen met jong talent. Zo kunnen bedrijven zich opgeven voor een speeddating sessie met studenten en is er nog (beperkt) ruimte voor het geven van workshops binnen het thema ‘Partners in Excellence’. Tijdens de borrel aan het einde van het congres is er natuurlijk ook alle ruimte om te netwerken

Heeft u interesse in deze leuke manier om deze startende professionals te ontmoeten? Of lijkt het u interessant om deel te nemen aan deze dag? Neem contact op met Linda Hoogsteden.

Geef de eerste reactie