Supply Chain Management

TKI Dinalog stimuleert de ontwikkeling van de planner 20

Kennisvouchers beschikbaar voor bedrijven die investeren in hun planners.

Van planners in de logistiek wordt steeds meer verwacht. Het vak verandert door het gebruik van geavanceerde planningssoftware, business intelligence dashboards en continue communicatie met stakeholders. Dit vraagt een andere manier van werken: supply chain denken, reageren op sterk wisselende klantvragen en de behoefte om meer gestructureerd te plannen.

Het opleidingsprogramma Planner 2.0 sluit hier uitstekend op aan. De planners vergaren nieuwe kennis en ontwikkelen vaardigheden die direct toepasbaar zijn in de eigen planningspraktijk. Tijdens plenaire bijeenkomsten en individuele begeleiding worden ze uitgedaagd om te komen met verbeteringsvoorstellen voor de eigen werkzaamheden en/of organisatie en zo actief bij te dragen aan proces- en resultaatverbetering. Het investeren in medewerkers vergroot ook de betrokkenheid en productiviteit van medewerkers en de aantrekkingskracht en het innovatief vermogen van bedrijven.

TKI Dinalog wil het innovatief denken en handelen binnen logistieke MKB-bedrijven stimuleren door hen aan te moedigen te investeren in hun medewerkers. Vanuit deze ambitie stelt TKI Dinalog kennisvouchers beschikbaar voor bedrijven die planners laten deelnemen aan het opleidingsprogramma Planner 2.0.. Met deze kennisvouchers subsidieert TKI Dinalog voor de deelnemende bedrijven 50% van de opleidingskosten.

  • Op 9 september start er weer een nieuwe reeks van de opleiding Planner 2.0 waaraan ook uw planner kan deelnemen.
  • Wilt u persoonlijk contact over Planner 2.0 en wat deze opleiding voor uw organisatie en uw planners kan betekenen? Belt u dan met Bas Groot van de NHTV, 076-533 21 81 / 06 – 29 512 513of met Eric Oomen van Boostlogix, 013 – 744 01 54/ 06 – 55 142 975

Planner 2.0 is ontwikkeld door de NHTV en Boostlogix in samenwerking met logistieke bedrijven waaronder DBSchenker, Van Gansewinkel, Destil, Kivits Drunen, Den Hartogh en Bas Logistics.

Geef de eerste reactie