Topsector Logistiek en TKI Dinalog kennispartner van Logistica Next en ICT & Logistiek 2022

Bezoek het Topsector Logistiek Kennistheater tijdens Logistica Next en ICT&Logisitek 2022

Tijdens Logistica Next en ICT & Logistiek delen we kennis en ervaringen vanuit de innovatieprojecten in het Topsector Logistiek Kennistheater. Tijdens de verschillende workshops zullen tal van innovaties  die de logistiek slimmer en duurzamer maken de revue passeren. Want niet innoveren is geen optie in de logistiek. We willen tijdens het congres bedrijven met een logistieke functie, maar ook gemeenten, kennisinstellingen en andere organisaties concrete handvatten bieden om zelf aan de slag te gaan met de kennis en innovaties die vanuit de Topsector Logistiek zijn voortgekomen.

Kansen voor samenwerking innovatie
Met innovatieprojecten ondersteunen en ontwikkelen we nieuwe kennis, tools en oplossingen. Voor de toekomst, maar ook met praktische uitkomsten voor de korte termijn. Zo maken moderne IT-systemen het mogelijk om allerlei waardevolle data te verzamelen. Waar bevindt jouw lading zich? Welke producten zijn bijna uitverkocht? En waar zijn wegwerkzaamheden gepland? Dit soort inzichten helpen je om voorspellingen te doen en je logistieke processen efficiënter in te richten. Nog waardevoller is inzicht in de gehele keten. Daarvoor is het essentieel om data te delen met partners. In een data omgeving en met goede afspraken, zodat jij weet wat je deelt. En met wie je het deelt. Veilig, efficiënt en geautomatiseerd. Zo werken we samen aan een datagedreven logistieke sector.

Logistiek staat of valt met inzicht, transparantie en juistheid van informatie. Juist in het delen van data valt nog veel te winnen. Het is niet alleen een sleutel tot verbetering van het ketenproces, maar het verandert en transformeert ook de rollen van ketenpartners. Daarom richt de Topsector Logistiek zich samen met TKI Dinalog op het verwerken en analyseren van real time data en het ontwikkelen van bijbehorende en bruikbare businessmodellen. Bezoek één van onze workshops en maakt kennis.

Kom jij ook? Bezoek het Topsector Logistiek Kennistheater tijdens 8, 9 en 10 november in de Jaarbeurs in Utrecht.

Sluit aan!

Het theater zal bij de entree van beide evenementen te vinden zijn en inschrijvingen hiervoor gaat binnenkort open. 

Vast aanmelden voor ICT&Logistiek 
Aanmelden voor Logistica Next 

Geef de eerste reactie