Vragenlijst Innovatie in Logistiek, transport, vervoer en distributie

Voor de sector Logistiek en Transport (incl. distributie & warehousing) voert TNO samen met Erasmus Universiteit, Fontys Hogeschool en Windesheim Hogeschool onderzoek uit naar de manier waarop logistieke bedrijven vernieuwing & innovatie invoeren. Dat kan uiteenlopen van nieuwe IT, warehousing, transportmiddelen, ketenregie tot nieuwe werkwijzen en business-modellen.

Ze zoeken deelnemers die vanuit een management-positie / HR-positie informant kunnen zijn hoe uw bedrijf hiermee omgaat. Het onderzoek is anoniem en betreft een internet-enquête van 20 minuten. De resultaten worden gebruikt om de logistieke sector te helpen om koploper te blijven met vernieuwing en innovatie.

Als u wilt meedoen kan dat op twee manieren:

-stuur een email naar gerben.hulsegge@tno.nl dan ontvangt u een unieke link naar de vragenlijst;

-ga meteen naar de vragenlijst via deze link: https://survey.tno.nl/voliumrhld?l=nl

Uw deelname is vrijwillig, en u kunt op elk moment stoppen met het invullen van de vragenlijst. De informatie die u verstrekt wordt geanonimiseerd verwerkt door TNO. De gegevens worden opgeslagen een door TNO-beveiligde server en worden niet verstrekt aan derden.

Als een andere collega een meer geschikte kandidaat is om mee te doen, wilt u dit bericht dan onder de aandacht brengen bij deze collega?

Wij dank u ten zeerste voor uw medewerking. Over de resultaten zullen we later berichten op deze op deze website.

Heeft u vragen? Mailt u dan naar Gerben Hulsegge (gerben.hulsegge@tno.nl).

 

Geef de eerste reactie