Duurzaamheid

Vernieuwde Aircargogame@airports – Een Must-See voor Logistiek Studenten!

Hogeschool Inholland presenteert vernieuwde Aircargogame@airports op het Topsector Logistiek Festival

Op 11 september presenteert Hogeschool Inholland de vernieuwde Aircargogame@airports tijdens het Topsector Logistiek Festival in het Feyenoord Stadion in Rotterdam, georganiseerd door Topsector Logistiek en TKI Dinalog.

De Aircargogame@airports is een innovatieve virtuele simulatie waarin spelers de volledige logistieke keten van luchtvrachtverzending ervaren. Ze nemen beslissingen over zaken als het beladen van vrachtvliegtuigen, vrachtbewegingsplanning, vrachtbelading en douaneafhandeling, dit alles met minimale CO2-uitstoot als achtergrond. Deze serious game biedt een waardevolle mogelijkheid om logistieke vaardigheden te testen, te verbeteren en complexe luchtvrachtlogistiek te begrijpen en te optimaliseren.

De game is ontwikkeld in samenwerking met Inholland-studenten en is mede gesubsidieerd door de Topsector Logistiek. Het is bedoeld voor alle studenten die logistiek onderwijs volgen en dient als een praktische voorbereiding op stages.

Datum: 11 september 2023
Tijd: 11:30 – 18:00 uur
Locatie: Feyenoord Stadion, Rotterdam

We nodigen iedereen uit om de stand van Hogeschool Inholland te bezoeken op het festival en de Aircargogame@airports zelf te ervaren. Ontdek hoe deze innovatieve tool bijdraagt aan een duurzame en efficiënte toekomst in de logistiek.

Over het Topsector Logistiek Festival
Het Topsector Logistiek Festival is een evenement dat professionals, onderzoekers en beleidsmakers samenbrengt om te werken aan een duurzame, efficiënte en veerkrachtige logistiek. Het biedt een platform om nieuwe ideeën en oplossingen te verkennen en te delen. Klik hier om je gratis aan te melden.
Voor meer informatie over het Topsector Logistiek Festival, bezoek de officiële website.

Voor meer informatie over de Aircargogame@airports en de deelname van Hogeschool Inholland aan het festival, kun je contact opnemen met:
Giovanni Douven, Programma Manager

 

Geef de eerste reactie